eerste dag in Panjim, Goa India

…. en het is hier goed te doen, heel ontspannen, geen zenuwengedoe gelijk in Senegal. Vriendelijke mensen, op hun gemak en niet opdringerig.
Ik denk dat ik in de Panjim Inn blijf en van daaruit opereer. Voor 5 EUR heb je hier drie keer gegeten en gedronken, het hotel is middenklasse 25 EUR. Een fles van het duurste water is nog geen halve EUR.
Ik ga het stadje verder verkennen, eens zien waar ik een fiets kan vinden en eens proberen uit te zoeken hoe ik kan bellen zonder een fortuin kwijt te raken.
Het is wel lang vliegen, eerst 6 uren tot in de Verenigde Arabische Emiraten, daar anderhalf uur wachten om over te stappen en vervolgens nog drie uur tot in Goa. Met die tussenstop is het wel te doen, even de benen strekken midden in de nacht. Het vliegtuig zat vol Duitsers en alles verliep in het Duits, inclusief het eten.

Dit bericht werd geplaatst in long haul, reizen en getagd , door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.