bijna vertrokken …

Midden in de nacht vertrekken heeft het voordeel ‘s morgens ter bestemming te zijn. Meestal is er dan goed licht om foto’s te maken. Nadeel is dat je moe uit het vliegtuig stapt. De truc die de vliegmaatschappij (corendon.com) in dit geval toepaste (denk ik toch) was twee vliegtuigen vol te verkopen in plaats van een en vervolgens hetzelfde vliegtuig nog eens rond te laten draaien. Als je de vluchtduur heen en weer telt, klopt het verhaal. Enfin, morgen begint de dag met een lange wandeling van de haven naar hotel Antique, een ‘aanrader’ van de Rough Guide. Valt het tegen, dan gaan we een kijkje nemen in de Londra Grand Hotel, een vergane Italiaanse glorie van vorige vorige eeuw. Morgen meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.