bijna vertrokken …

Midden in de nacht vertrekken heeft het voordeel ‘s morgens ter bestemming te zijn. Meestal is er dan goed licht om foto’s te maken. Nadeel is dat je moe uit het vliegtuig stapt. De truc die de vliegmaatschappij (corendon.com) in dit geval toepaste (denk ik toch) was twee vliegtuigen vol te verkopen in plaats van een en vervolgens hetzelfde vliegtuig nog eens rond te laten draaien. Als je de vluchtduur heen en weer telt, klopt het verhaal. Enfin, morgen begint de dag met een lange wandeling van de haven naar hotel Antique, een ‘aanrader’ van de Rough Guide. Valt het tegen, dan gaan we een kijkje nemen in de Londra Grand Hotel, een vergane Italiaanse glorie van vorige vorige eeuw. Morgen meer …

Dit bericht werd geplaatst in citytrip, reizen en getagd , door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.