morgen naar Istanbul voor een dagje of vier

Eindelijk weer eens de deur uit. De vliegtuigtickets zijn duur door de hoge brandstofprijzen en het is moeilijk nog een interessante bestemming te vinden. Anyway, na wat ‘hassle’ met de receptionist van het Antique hotel in Istanbul, zijn we nu aangekondigd voor zondagmorgen. Corendon.com (cheapo flight naar Turkije) heeft het vertrekuur met bijna 12 uur naar achter geduwd. Het voordeel is dat we nu ‘s morgensvroeg één van de ferrys van het Aziatisch deel naar het Europees stuk kunnen nemen. Jules en ik zijn heel benieuwd naar het landschap. We hebben natuurlijk allebei onze fototoestellen bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.