morgen naar Istanbul voor een dagje of vier

Eindelijk weer eens de deur uit. De vliegtuigtickets zijn duur door de hoge brandstofprijzen en het is moeilijk nog een interessante bestemming te vinden. Anyway, na wat ‘hassle’ met de receptionist van het Antique hotel in Istanbul, zijn we nu aangekondigd voor zondagmorgen. Corendon.com (cheapo flight naar Turkije) heeft het vertrekuur met bijna 12 uur naar achter geduwd. Het voordeel is dat we nu ‘s morgensvroeg één van de ferrys van het Aziatisch deel naar het Europees stuk kunnen nemen. Jules en ik zijn heel benieuwd naar het landschap. We hebben natuurlijk allebei onze fototoestellen bij …

Dit bericht werd geplaatst in citytrip, reizen en getagd , door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.