22 gedachten over “nieuwjaar 2011

 1. hallo Jos,
  ook voor jou en je familie mijn beste wensen. Een babbel met jou was altijd aangenaam, en je tips over reisjes en fotografie zijn me goed van pas gekomen (de panasonic LX 3 doet het prima !).
  Carpe diem !
  groetjes
  Ingrid

 2. Hey Jos,
  Ook voor u – beter laat dan nooit – de beste wensen voor 2011 ( http://flic.kr/p/93R8aG ).
  Het was voor ons altijd een toffe samenwerking met u.
  Grtn & we zullen elkaar zeker nog tegen komen (al is het maar in cyberspace :-) )

 3. Dag Jos,
  Mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en een goed en gezond en gelukkig pensioen voor 2011 en alle daarop volgende jaren!
  Groeten, Freddy

 4. Dag Jos en Hilde
  Beste buren

  Bedankt voor de lieve wensen. Ook Richard en ik wensen jullie, ook Eefje en vriend een gezond en tof “2011” met veel vreugde, vriendschap en een heleboel aangename dingen en dat je nog heel lang van je pensioen moogt genieten.

  groetjes
  Madeleine

 5. Beste Jos en Hilde,

  Ik wens jullie
  gouden dagen
  dagen die vrede, vriendschap
  en vreugde dragen.

  Linda Hamers

 6. Hey Jos
  Mijn beste wensen voor 2011.
  Het was steeds plezant samenwerken met jou.
  Geniet van het pensioen!
  Grtz
  Ronny

 7. Hallo Jos,

  Leuk om iets van je te horen. Jammer dat ik je wel niet meer lastig kan vallen met die leuke mailproblemen enzo…maar zoals ik hier eerder las heb je wel betere dingen te doen! Geniet van het nieuwe jaar, geniet van het reizen en vooral profiteer van je pensioen!

  beste wensen!

  groeten,
  Koen

 8. Beste Jos

  Ook voor jou mijn wederkerige wensen voor een gezellig, gezond, sportief en reisrijk 2011 !
  Fijn nog iets van jou te horen want voor ik ‘t besefte was je gaan rentenieren!
  Je naam wordt nog vaak uitgesproken hier op de sportdienst als het over GPS-en gaat. Ik heb zelfs een dagcursus gevolgd om er wat meer aan de slag mee te kunnen!
  Nog veel plezier!

  Groetjes
  An

 9. Dag Jos

  Het allerbeste voor 2011. En geniet van je pensioen.
  Wat vliegt de tijd. Weet je nog de tijd op de Jeugddienst in de Armand Hertzstraat? Goede herinneringen!

  Groetjes
  Claire

 10. Jos,

  De beste wensen voor 2011 aan jou en je familie, een goede gezondheid en véél reisgenot. Het ga je goed !

 11. Dag Jos,
  ik zie dat Café De Jail u ook niet onbekend is. (of is dat gewoon reclame?) In de zomer vertoeven we daar wel eens op een terraske. Hopelijk kom ik u daar nog eens tegen. Ik zit meestal aan het tafelke rechts in de hoek op het terras, 2de stoel van links, … met een Duvel!

 12. Spijtig genoeg bestaat het uithangbord niet meer maar het leeft hier verder op de blog. Fantastisch toch: den Jail en den Toekomst langs elkaar.

 13. Hallo Jos,

  gezien de optimistische tonen die jij laat horen kan ik je niet meer wensen als een prettige verderzetting van de dingen waar je mee bezig bent. Geniet er van! We zullen mekaar nog wel eens tegenkomen in ‘t stad.

  Johan

 14. jos en familie
  beste wensen voor het nieuwe jaar.
  ik neem aan dat de maandelijkse storting die we doen uit de pensioenkas volstaat om te rentenieren – maar blijkbaar lukt dit al aardig.
  we missen uw filosofische benaderingen.
  groeten

 15. Dag Jos,

  ook ik wens jou en je dierbaren het allerbeste voor 2011.

  Ik heb heel graag met je te doen gehad in al de jaren dat we mochten samenwerken.
  Het ga je goed!

  Anita

 16. Hallo Jos,

  Het zou me verbazen mocht het je niet goed meevallen, die pensionering. Als er iemand is die zich goed zal kunnen bezighouden ben jij het wel. Wat mij betreft: ik mis absoluut onze periodieke conversaties, met veel relativerende humor en af en toe een steek die doorkomt. Digitaal contact zal nog wel lukken, denk ik.
  Goede gezondheid en veel voorspoed aan jou en je familie, Jos.
  William

 17. Eigenlijk leuk om nog eens iets van je te horen. Gelukkige nieuwjaar gewenst voor jou en je familie.

 18. Beste Jos en Co
  Ik lees dat het goed gaat met je en dat je niet veel tijd hebt, je hebt je dus al aardig aangepast aan het gepensioneerd leven. Goed zo !!!

  Langs deze weg wil ik je dan ook en dat samen met degenen die je dierbaar zijn een vreugdevol 2011 toewensen.

  Laat de pimpelmezen maar ………..

  marc

 19. Dag Jos,
  Bedankt voor de aangename samenwerking. Geniet volop van de pensionering en een uitmuntend 2011 !
  Rik

 20. Hoi Jos,

  Voor u ook het allerbeste voor het nieuwe jaar. Een goede gezondheid en nog veel reis plezier.

  Groeten,
  Kristof

 21. Dag Jos,
  Je afscheid kwam inderdaad verrassend. Je opmerkingen en je leuke manier van omgaan met collega’s worden zeker gemist. In Bokrijk krijgen we vanaf 3/1 een nieuwe directeur. Ik wens je een fijne ‘pensionerings’ tijd.

  MArlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.