de Kielparkblokken – deel 1

Na de ontdekking van de Boris Beckerfoto’s, was ik danig onder de indruk van de woonblokken op het Kiel. In het halfduister waren die weliswaar nauwelijks zichtbaar maar enige tijd later had ik de gelegenheid al een gedeelte van het Kielpark te fotograferen. De volgorde is die van de wandeling van de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij [pdf]. Alle foto’s bevatten heel precieze gps-coördinaten van mijn standpunt tijdens het fotograferen. Hoge resolutie na een klik op de foto. Dit is deel 1 van de Kielparkblokken, deel 2 is ondertussen ook klaar.

Eén gedachte over “de Kielparkblokken – deel 1

  1. De wandelwijzer waarnaar in bovenstaand bericht kan worden doorgelinkt, is inderdaad nog gemaakt door de toenmalige Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Die is sinds midden 2006 opgevolgd door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW). In het kader van het Braemjaar heeft de VMSW dit jaar vier architectuurwedstrijden georganiseerd, onder meer op het Kiel in Antwerpen (de zogenaamde ‘potenblokken’). De nieuwe wandelwijzers die we daarvoor gemaakt hebben, vind je op http://www.vmsw.be/default.aspx?tabid=5225
    Met vriendelijke groeten
    Andy Dilles
    Woordvoerder VMSW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.