de Kielparkblokken – deel 1

Na de ontdekking van de Boris Beckerfoto’s, was ik danig onder de indruk van de woonblokken op het Kiel. In het halfduister waren die weliswaar nauwelijks zichtbaar maar enige tijd later had ik de gelegenheid al een gedeelte van het Kielpark te fotograferen. De volgorde is die van de wandeling van de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij [pdf]. Alle foto’s bevatten heel precieze gps-coördinaten van mijn standpunt tijdens het fotograferen. Hoge resolutie na een klik op de foto. Dit is deel 1 van de Kielparkblokken, deel 2 is ondertussen ook klaar.

Dit bericht werd geplaatst in architectuur, citytrip, tentoonstelling, wandelen en getagd , , , , , door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

1 gedachte op “de Kielparkblokken – deel 1

  1. De wandelwijzer waarnaar in bovenstaand bericht kan worden doorgelinkt, is inderdaad nog gemaakt door de toenmalige Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Die is sinds midden 2006 opgevolgd door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW). In het kader van het Braemjaar heeft de VMSW dit jaar vier architectuurwedstrijden georganiseerd, onder meer op het Kiel in Antwerpen (de zogenaamde ‘potenblokken’). De nieuwe wandelwijzers die we daarvoor gemaakt hebben, vind je op http://www.vmsw.be/default.aspx?tabid=5225
    Met vriendelijke groeten
    Andy Dilles
    Woordvoerder VMSW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.