terug op het spoor

Het is hogelijk tijd om iets te schrijven al was het maar om de blog geen schimmel te bezorgen. Vandaar een kort overzicht van de huidige toestand. Alles bij elkaar begint de ouderdom toe te slaan maar enig optimisme is op haar plaats en de Westerse geneeskunde doet wonderen. Zo opereerde een nogal excentrieke chirurg een paar weken terug mijn knie waar een omgeklapte meniscus voor danig wat hinder zorgde. Eind goed, al goed zo lijkt het wel. Na een paar weken kinesitherapie gaat het al stukken beter. So far, so good dus ware het niet dat door het zittend leven en het eeuwige gechipoteer op het internet de RSI weer in volle hevigheid toeslaat. Gelijk schreef de dokter me weer 10 beurten kine voor. Alles kan beter …

Dit bericht werd geplaatst in toestanden en getagd door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.