op zoek naar een stevig wit hemd …

Op gevaar af voor een oude te knar door te gaan, maar het is g-dsgeklaagd wat de kledingindustrie me aandoet. Sinds een week ben ik het internet én de plaatselijke klerenwinkels aan het afdweilen om een simpel stevig wit hemd te vinden.

De specificaties zijn naar mijn idee heel redelijk: wit, van katoen gemaakt eventueel met nylon gemengd, zonder knoopjes aan de kraag en liefst met twee borstzakken maar bovenal stevig.

Rood aanlopende verkoopstertjes gaven me de raad elders gaan te kijken en m’n huisgenoten die met de moed der wanhoop zelf op expeditie trokken, kwamen terug met een (Mexx) hemd dat er volgens de specs op het internet veelbelovend uitzag; alleen bleek het mogelijk er kleingedrukte tekst door te lezen, zo dun was het.

Ik blijf volhouden: Timberland heeft een hemd (typenummer 46487) dat weliswaar niet bestelbaar is via het internet maar irgendwo moet het toch te krijgen zijn. Ik sta open voor suggesties! Mail aub.

Eén gedachte over “op zoek naar een stevig wit hemd …

  1. Wat kan ik zeggen. Na lang zoeken vond ik op het net een gast die precies verkoopt wat ik zocht. Na enig heen-en-weer gestuur van hemden was de juiste maat snel gevonden al bleek dat Amerikanen gemiddeld langere armen hebben voor een L(arge).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.