een droevige toestand

Vrijdag bereikte me het bericht dat de vrouw waar ik in illo tempore (de seventies) mee getrouwd was, terminaal ziek is. Het is droevig te horen dat een gezonde, levendige vrouw van net over de vijftig nu al moet gaan. Ik blijf me haar herinneren als een vrolijk, altijd goedgezind mens. Alhoewel het contact dat we over de jaren heen hadden soms wat dunnetjes was, deed het toch altijd plezier haar aan de telefoon te horen. Sporadisch kwamen we elkaar in levende lijve tegen en telkens was het heel opvallend hoe goed ze eruit zag.

Dit bericht werd geplaatst in toestanden en getagd door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.