eerste ‘entry’

Een blog om de gebeurtenissen van de dag een beetje op te volgen, deels als geheugensteuntje en deels als verhaal voor de dagen en jaren die nog komen … wie weet komt er iets interessants uit voor tegen de tijd dat werken tot het verleden behoort en de gelegenheid zich voordoet om er een echt verhaal van te maken.
A blog intended to sum up the day’s events, part memory boost part story for the days and years to come. Who knows, probably something interesting will emerge if not now then later when I will have plenty time to compile these snippets into a real story.

Dit bericht werd geplaatst in toestanden en getagd door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.