meer tapas! meer!

We hebben onze mening over het Spaanse eten herzien. Aanleiding zijn de overheerlijke tapas in El Xampanayet aan de carrer Montcada. Met een glas champagne erbij, dacht ik een ogenblik nooit lekkerder gegeten te hebben: speciaal door een Spaanse matrone klaargemaakte anchovisjes, reuzemosselen in een rood sausje, stukjes verse vis van de Boqueria markt vlakbij, venusschelpjes, artisjokken gevuld met een zacht kaasje, gedroogde tomaten – het kon niet op. Spijtig dat het internet geen smaken en geuren kan overbrengen maar de foto’s geven een idee.
foto’s op http://www.e-trema.info/gallery/barca

anchovisatelxampanayet.thumb.jpg tapas.thumb.jpg moretapas.thumb.jpg

Dit bericht werd geplaatst in citytrip, reizen en getagd , door Jos Gysenbergs . Bookmark de permalink .

Over Jos Gysenbergs

Gysenbergs: eerst bibliotheekwerker in een grote openbare bibliotheek en daarna systeembeheerder voor een intermediaire overheidsinstelling, bezadigd gepensioneerd - veel reizen en fotografie plus fietsen en wandelen, nu meer op de culturele toer. Bezoek deze website voor meer [hoofdzakelijk in het Nederlands]. Gysenbergs: first librarian for a large public library and then systems engineer with a governmental institution in Belgium and steadily retired - lots of travel and photography, also cycling and hiking, more into museums lately. See this website for more [mostly in Dutch].